INFO TEL 039/703 405
Sahara Force India partnerstvo s RAVENOL-om
Mikra-Matic Naslovnica > Novosti i promocije > Sahara Force India partnerstvo s RAVENOL-om
OBJAVLJENO : 21.2.2018. 14:13:00

Sahara Force India sa zadovoljstvom objavljuje partnerstvo s RAVENOL-om, specijalistom lubrikanta visokih performansi.

Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH sa sjedištem u Wertheru proizvodi i prodaje vrhunska maziva pod markom RAVENOL od 1946. RAVENOL-ov odjel za istraživanje i razvoj, jedan je od najnaprednijih na svijetu, razvio je neke od najnaprednijih maziva dostupnih na tržištu. Ne samo da ta maziva ispunjavaju potrebe nekih od najambicioznijih proizvođača automobila na svijetu, već ih nadmašuju i zadovoljava buduće propise. Vrhunska RAVENOL maziva isporučuju se izravno u razvojni centar Force India u Silverstoneu.

Vijay Mallya, glavni tim i direktor Sahara Force India: "Drago mi je što se RAVENOL pridružuje timu dok se pripremamo za sezonu 2018. Formula 1 nudi RAVENOL-u fantastičnu priliku predstaviti se svjetskoj publici i povećati svijest o njihovim visokokvalitetnim proizvodima. Veselimo se uspješnom partnerstvu i radu s RAVENOL-om kako bismo ostvarili svoje marketinške ciljeve. "

Direktor RAVENOL-ovog Motorsporta Martin Huning vidi ulazak u Formulu 1 kao sljedeći logičan korak za daljnje razvijanje svoje marke već poštovanje u motorsportu širom svijeta. "Zalažemo se za smanjenje potrošnje goriva i utjecaja na okoliš neprekidno korištenjem najnovijih dostignuća u tehnologiji podmazivanja kako bi se proizveli neki od najnaprednijih dostupnih maziva. Činjenica da smo odabrani kao službeni partner maziva Sahara Force India naglašavamo visoku kvalitetu naših proizvoda. "

Kao dio partnerstva, RAVENOL će se biti naznačen na zračnim nosačima Sahara Force India VJM11, kao i na vozačevom kombinezonu.

2018© Copyright - Mikramatic.com | Najbolji prijatelj Vašeg vozila. Mikra - Matic d.o.o.